Başkan Hasan Can Kent Konseyi Ümraniye Gençlik Meclisi Standını Ziyaret Etti Başkan Hasan Can Kent Konseyi Ümraniye Gençlik Meclisi Standını Ziyaret Etti
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve eşi Saliha Can, Ümraniye Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca düzenlediği etkinlik çadırlarında Kent Konseyi Ümraniye Gençlik Meclisi standını ziyaret etti.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve eşi Saliha Can, Ümraniye Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca düzenlediği etkinlik çadırlarında Kent Konseyi Ümraniye Gençlik Meclisi standını ziyaret etti.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve eşi Saliha Can, Ümraniye Ramazan etkinlik alanında bulunan Kent Konseyi Ümraniye Gençlik Meclisi standını ziyaret ederek vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Ziyarette Kent Konseyi Ümraniye Kadın Kolları Başkanı Fatma Şentürk,  Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ümraniye Şubesi İlçe Temsilcisi Eyüb Erkovan, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları ve Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri bulundu.

Tarih : 02 Haziran 2017