Kent Konseyi 2. Toplantısı’nda Gündem “Eğitim ve Spor”du Kent Konseyi 2. Toplantısı’nda Gündem “Eğitim ve Spor”du
Ümraniye Kent Konseyi, bilgilendirme toplantılarına devam ediyor. “Eğitim ve Spor” konusunun değerlendirildiği ikinci bilgilendirme toplantısı, Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşti.

Ümraniyelileri ortak bir platformda buluşturmak ve Ümraniye’yle alakalı değerlendirmelerde bulunmak üzere gerçekleştirilen Ümraniye Kent Konseyi Bilgilendirme Toplantıları’nın ikincisi Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşti. İlkinde “Sosyal Yardım” konusunun işlendiği bilgilendirme toplantılarının ikincisinde “Eğitim ve Spor” konuları konuşuldu.

9 Aralık tarihinde düzenlenen Ümraniye Kent Konseyi Bilgilendirme Toplantısı “Eğitim ve Spor”; Ümraniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Kılıç, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Arif Karapıçak, Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri, belediye birim müdürleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. Ümraniye İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Arif Karapıçak, Ümraniye’de yapılmış ve yapılacak okullarla alakalı bilgiler aktararak: “Eğitime verdiği destekten dolayı Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkür ederim” dedi. Ardından ilçedeki spor faaliyetleriyle alakalı bilgi veren Ümraniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Kılıç: “İlçemizdeki spor faaliyetleri gençlerimiz için faydalı olmaktadır. Sporla alakalı çalışmalar, inşa edilen sahalar ve spor salonları için Ümraniye Belediyesi’ne teşekkür ederiz” dedi.

Kent Konseyi Bilgilendirme Toplantısı’nın son konuşmasını gerçekleştiren Spor İşleri Müdürü Faysal Şansi ise, Ümraniye Belediyesi’nin spora verdiği destekten bahsederek; belediyenin projeleri olan Yüzme Kursları, Kur’an Kursu öğrencileri için oluşturulan spor oyunları, Yaz ve Kış Spor Okulları, İzci Kampı, Çocuk Oyunları, Halk Oyunları, Geleneksel Oyunlar, Başkanlık Koşusu, Turnuvalar gibi, her yaştan vatandaşın katılabileceği spor etkinlikleri olduğunu dile getirdi.

Kent Konseyi Bilgilendirme Toplantıları, Aralık ayının sonuna kadar her çarşamba akşamı Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde vatandaşların da katılımıyla gerçekleşecek.

Tarih : 10 Aralık 2015