Kent Konseyi Çocuk Meclisi Yılın İlk Toplantısını Gerçekleştirdi Kent Konseyi Çocuk Meclisi Yılın İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
Ümraniye Belediyesi, Kent Konseyi Çocuk Meclisi 2013 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. 36 öğrenciden oluşan heyet birçok proje ve fikir önerisinde bulundu...

Ümraniye Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi 2013 yılının ilk toplantısını Cahit Zarifoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Serap Eşit Elveren’in katıldığı toplantıda, Ümraniye’nin çeşitli İlköğretim okullarında eğitim gören ve 36 öğrenciden oluşan heyetin coşkusu toplantıya katılan büyüklerini etkiledi. Çocuk meclisi olarak yapabilecekleri faaliyetler hakkında bilgilendirilen meclis üyeleri, yeni yılda uygulanmak üzere birçok proje ve fikir önerisinde bulundular.

Tarih : 11 Şubat 2013