Kent Konseyi Kadın Meclisi Yılın İlk Toplantısını Gerçekleştirdi Kent Konseyi Kadın Meclisi Yılın İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
Ümraniye Belediyesi, Kent Konseyi Kadın Meclisi 2013 yılının ilk toplantısını Namık Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi...

Ümraniye Belediyesi, Kent Konseyi Kadın Meclisi 2013 yılının ilk toplantısını, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Serap Eşit Elveren’in ve birim müdürlerinin katılımı ile Namık Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Kent Konseyinin çalışma alanları ile ilgili meclis üyelerine bilgilendirme yapılan toplantıda, verilen örneklerle yapılabilecek faaliyetler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Kadınlarımızın sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ile kadın meclisi olarak yapabilecek etkinlikler ile ilgili görüşmeler yapıldı. Ayrıca Yaklaşan 8 Mart Dünya kadınlar günü için bir etkinlik düzenlemek üzere istişarede bulunan kadın meclisi üyeleri kadınlara yönelik olarak yapılacak olan her türlü faaliyete içtenlikle katılım sağlayacaklarını bildirdiler.

Tarih : 01 Mart 2013