Ümraniye Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi Yaşlıları Ziyaret Etti Ümraniye Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi Yaşlıları Ziyaret Etti
Ümraniye Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi Yaşlılar Haftası Nedeniyle Ümraniye’deki yaşlıları ziyaret etti...

Ümraniye Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi, Yaşlılar Haftası nedeniyle Ümraniye Belediyesi tarafından her gün evlerine sıcak yemek götürülen yaşlıları ziyaret etti. Duygu dolu geçen ziyaretlerde mutlulukları gözlerinden okunan yaşlılar duydukları memnuniyeti ifade ederek, Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyelerine mendil armağan ettiler.

Tarih : 27 Mart 2013