Ümraniye Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Kutladı Ümraniye Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Kutladı
Ümraniye Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel Ümraniye Meydanı’nda karanfil dağıttı...

Ümraniye Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, her yıl 8 Mart’ta kutlanan Dünya Kadınlar Günü’nü, Ümraniye Meydanı’nda Ümraniyeli kadınlara karanfil dağıtarak kutladı.  Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kutlama programına Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Serap Eşit Elveren ve Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri ve Belediye görevlileri katıldı. Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Serap Eşit Elveren ve Kadın Meclisi üyelerinin ellerinden aldıkları karanfiller karşısında mutlu olan Ümraniyeli kadınlar, Ümraniye Belediyesi’nin ve Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin “Dünya Kadınlar Günü”nü kutlamasını memnuniyetle karşıladı.

Tarih : 08 Mart 2013