Ümraniye Belediyesi Kent Konseyi Toplandı Ümraniye Belediyesi Kent Konseyi Toplandı
Ümraniye Belediyesi Kent Konseyi, Mobil Park Polisleri Projesi kapsamında bir araya geldi.

Programa Ümraniye Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erdoğdu, Ümraniye Emniyet Amiri Tuncay Turan, belediye birim müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Programda Park ve Bahçeler Müdürü Sudi Erkovan; Ümraniye Belediyesinin yapmış olduğu parklar, bahçeler ve mesire alanları İle ilgili bilgilendirmede bulundu.

Ümraniye Emniyet Amiri Tuncay Turan ise mobil park polisleri projesi hakkında 1 yılda yapılan icraatler hakkında bilgilendirme yaptı.

Tarih : 25 Mayıs 2017