Ümraniye Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nden Başkan Hasan Can’a Nezaket Ziyareti Ümraniye Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nden Başkan Hasan Can’a Nezaket Ziyareti
Ümraniye Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Kağan Şekercioğlu ve Yönetimi Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen görüşmede Başkan Hasan Can, Aralık 2015’te yapılan Kent Konseyi 2. Olağan Kurul Toplantısı ile Ümraniye Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığı’na seçilen Kağan Şekercioğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek, ziyaretleri için teşekkür etti. Ziyarette, Ümraniye Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili ve Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erdoğdu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan ve Dış İlişkiler Müdürü Feyzullah Akyıl hazır bulundu.

Kağan Şekercioğlu ise; Başkan Hasan Can’ın misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkürlerini sundu. Ziyaret, Başkan Hasan Can ve Kağan Şekercioğlu’nun karşılıklı hediyeleşmesi ile sona erdi.

Tarih : 10 Şubat 2016