Ümraniye Kent Konseyi İstanbul Maratonu’na Katıldı Ümraniye Kent Konseyi İstanbul Maratonu’na Katıldı
Türkiye'de düzenlenen en önemli spor organizasyonlarından biri olan 36. Vodafone İstanbul Maratonu koşuldu. İstanbul Maratonu’na “Ümraniye Kent Konseyi “ de katıldı...

Türkiye'de düzenlenen en önemli spor organizasyonlarından biri olan 36. Vodafone İstanbul Maratonu koşuldu. İstanbul Maratonu’na  “Ümraniye Kent Konseyi “ de katıldı.

Spor bilincine sahip bir nesil yetiştirmek ve  toplumumuzda spor kültürünü oluşturmak için  Avrupa ve Asya kıtalarını buluşturan İstanbul Maratonu'nun bu yıl 36.sı düzenlendi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 16 Kasım 2014 tarihli İstanbul Maratonu Halk Yürüyüşü etkinliğine, Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erdoğdu, Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Mücahide Delman, Kent Konseyi Çocuk  Meclisi Başkanı Medine Şahin, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Kadriye Yüzler, Kent Konseyi Muhtarlar Temsilcisi Ayhan Köle ve meclis üyeleri Ümraniye adına katıldı.

Boğaz köprüsünü koşarak geçmenin heyecanını yaşayan Ümraniye Kent Konseyi ekibi, maraton sonu madalyalarını aldılar.

Tarih : 19 Kasım 2014