Ümraniye Kent Konseyi’nin Spor Konulu Toplantısı Belediye Kültür Merkezi’nde Gerçekleşti Ümraniye Kent Konseyi’nin Spor Konulu Toplantısı Belediye Kültür Merkezi’nde Gerçekleşti
Ümraniye Kent Konseyi’nin belli aralıklarla gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantısının bu ayki konusu spor oldu. Toplantıya katılan Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erdoğdu, Ümraniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik ile Ümraniyespor Kulübü Başkanı Recep Yoğurtçu tarafından Ümraniye’de spor konusu ele alınarak, Ümraniyespor’un başarı hikâyesi anlatıldı.

Ümraniye Kent Konseyi’nin belli aralıklarla gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantısının bu ayki konusu spor oldu. Toplantıya katılan Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erdoğdu, Ümraniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik ile Ümraniyespor Kulübü Başkanı Recep Yoğurtçu tarafından Ümraniye’de spor konusu ele alınarak, Ümraniyespor’un başarı hikâyesi anlatıldı.

Ümraniye Kent Konseyi’nin bu ayki konusu Ümraniye’de spor oldu. Kent konseyindeki katılımcılar Ümraniye’de sporun dünü ve bugünü ile PTT. 1.Lig’de mücadele ederek ligin zirvesinde bulunan Ümraniyespor’un başarısını anlattılar.

Ümraniye Kent Konseyi, bilgilendirme toplantısını Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenledi. Toplantıya Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erdoğdu, Ümraniye Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik, Ümraniyespor Kulübü Başkanı Recep Yoğurtçu, Ümraniye Belediyesi Gençlik Ve Spor Hizmetleri Müdürü Feyzullah Akyıl, AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Vehbi Ayvat, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Abdüssamet Can, Belediye Birim Müdürleri, mahalle muhtarları, kent konseyi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın açılışını selamlama konuşmalarıyla Ümraniye Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erdoğdu yaptı. Ardından toplantının içeriği hakkında kısa bir konuşma gerçekleştirerek, Kent konseyinin görevleri ile Ümraniye Belediyesi’nin geçmiş yıllarda ve günümüzdeki spor etkinlikleri hakkında genel bilgi verdi. Ayrıca Erdoğdu göreve yeni gelen Ümraniye Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçeviğe "Hoş geldin" dileyerek çalışmalarında başarılar diledi. Erdoğdu son olarak katılımlarından dolayı salondaki herkese teşekkür etti.

Daha sonra bir konuşma gerçekleştiren, Ümraniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik, “Öncelikle Ümraniye gibi büyük bir ilçenin spor müdürlüğünü yapmaktan mutluluk duyuyorum” dedi. Ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın tarihçesi hakkında bilgi vererek, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlügü’nün çalışmalarını anlattı. “En büyük hedefimiz ilçemize  bakanlığımıza ait gençlik ve spor tesisi kazandırmaktır” diyen Eliçevik, son olarak Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın spora ve sporcuya verdiği destekleri anlatarak Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sundu.

Ardından Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Feyzullah Akyıl, Ümraniye Belediyesi’nin spor müdürlüğünün çalışmalarını sunum eşliğinde anlattı.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniyespor Kulübü Başkanı Recep Yoğurtçu, Ümraniyespor’un geçmişten günümüze olan ki sürecini ve başarı öyküsünü anlattı. Başarı öyküsünün kolay oluşmadığını söyleyen Yoğurtçu, göreve geldiği günden bugüne tüm kurumlara olduğu gibi Ümraniyespora’da desteklerini esirgemeyen Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sunarak konuşmasını sonlandırdı.

Soru cevap şeklinde devam eden program protokol ve katılımcıların çektirdiği hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Tarih : 27 Ekim 2017